Thursday, April 11, 2013

Bismillah , KUL-HZH


Alhamdulillah. Masa yang dinanti telah tiba. Tapi tapi sebelum tuu, nak ceghitaa sades kisah semalam harung banjir kilat kat ofis paras lutut nak ke stetsen LRT


Hujan ribut petir start 5.30pm, 10 minit air dah naik dengan mendadak. Oh Kuala Lumpur ku!!





Hasil packing barang siap pukul 3 pagi. Mana tak nya,lepas Maghrib dah berdengkur tidor tapi memandangkan paksa diri bangun 2 pagi packing barang. 





Macam biasa, kalo nak bercuti dan2 tu la boss bagi keje last minit kena siapkan. I managed to do that. So that, hello holiday!!!



Jumpa lagi Malaysia lagi 11 hari. Hewhew. *sambil muka berkerut pikul anak gajah*


4 comments:

  1. have a safe journey yau....syokkkk nyeeee...

    ReplyDelete
  2. @penunggang.bulan.putih : dah selamat sampai. almaklumla sana xleh on blog segala. ur trip is next! =))

    @Mama safiyyah : Dapat! hihi. saya amik premium seat balik dari chengdu-kl. sedap gila tido ngan comforter sedar2 dah nak touch down.

    ReplyDelete
  3. 11 hari?..lama tu..dah lama baca blog ni tp baru nk mula komen heee

    ReplyDelete

Thanks for dropping a comment